Nederlands
Agaat (mosagaat) Hartje (1,5 cm)
0 Reviews | Review toevoegen

Kleur: Lichtgrijs met groene varen- en mospatronen Type: Mosagaat Goudkleurige ophanging Vorm: Hartje Lengte x breedte steen: 1,5 x 1,5 cm Totale Lengte (incl. oog en ophanging): ca. 2,2  cm

€ 3,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Kleur: Lichtgrijs met groene varen- en mospatronen

Type: Mosagaat

Zilverkleurige of goudkleurige ophanging

Vorm: Hartje 

Lengte x breedte steen: 1,5 x 1,5 cm

Totale Lengte (incl. oog en ophanging): ca. 2,2  cm


Kernwoorden mosagaat: aarden, stabiliteit, balans, ontspanning en terug naar jezelf gaan.

Werking mosagaat: het werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Fysiek heeft mosagaat een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen, griep en verkoudheid, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus.

Chakra: hart chakra (4e) en keel chakra (5e).

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.